B:A:M Kropsterapi er effektiv til behandling og forebyggelse af skader og skavanker samt til at genforbinde dig til din krop og dit sanseapparat. Du vil typisk kunne mærke færre muskelspændinger, forbedret ledmobilitet, øget blodgennenstrømning og lymfedrænage samt et balanceret nervesystem. 

Kropsterapi kan også give dig adgang til følelser og psykiske lag, som kan være vanskelige at komme i kontakt med- eller overgive dig til gennem samtaleterapi. Gennem Kropsterapi får kroppen lov til at afspænde og åbne sig, og du får mulighed for at møde dét, der kommer til overfladen. Det kan være sansninger, følelser, tanker og erindringer, som du kan møde i stilhed med dig selv på briksen, eller i undersøgende samtale med mig.

Jeg arbejder med en kombination af pulseringer, zoneterapi, akupressur, ledmobilisering, vejrtrækning, meridianmassage og supplerende samtale. Behandlingen foregår på en massagebriks, hvor du ligger i undertøj under et lagen eller tæppe. Behandlingen starter med en indledende snak og bagefter har du nogle minutter til at samle dig og få tøj på.