BUENOS AIRES

Tangoens hjemland

Tangoens hjerte ligger i Buenos Aires i Argentina. En by med et kreativt og eksperimenterende byrum, en anderledes og inspirerende kontakt mellem mennesker og et frirum med sjæl, musik og dans. Hvert år tilbyder vi rejser til Buenos Aires af to ugers varighed, hvor vi bor sammen på Luna Lila i bydelen Palermo. På rejsen inviterer vi blandt andet til samtaleterapi, kropsterapi, yoga, tangoundervisning, musikforståelse samt mødet med en ny kultur og nye mennesker. 

Vores rejser til Buenos Aires tilbyder vi i samarbejde med Institut for Liv, Læring og Lidenskab. Læs mere om indhold, datoer, priser, boligforhold på www.tangohoejskole.dk 


Flybillet (overslagspris)

Fly til Buenos Aires

5.500-7.500kr

Egen lejlighed (overslagspris)

For 14 dage

18.000kr

Delt lejlighed (overslagspris)

For 14 dage

14.000kr

SPANIEN

Tango nær Middelhavet

En rejse er en bevægelse og bevægelsen indeni os kan nogle gang hjælpes på vej ved at vi flytter os fysisk til en anden lokalitet, til en anden kultur eller til et andet miljø. Vi får mulighed for at træde ind i et nyt rum, hvor vi kan undersøge, prøve af og lege med kontakten til os selv og andre. I Spanien bor vi på et gammelt landsted og her inviterer vi blandt andet til samtaleterapi, kropsterapi, meditativ yoga, tangoundervisning, mødet mellem mennesker samt god mad og musik.

Vores rejser til Spanien tilbyder vi i samarbejde med Institut for Liv, Læring og Lidenskab. Læs mere om indhold, datoer, priser, boligforhold på www. 


Flybillet (overslagspris)

Fly til Alicante 

1.000-2.000kr

Eget værelse (overslagspris)

For 6 dage - transfer fra lufthavnen er inkl.

8.000kr

Delt værelse (overslagspris)

For 6 dage - transfer fra lufthavn er inkl.

6.500kr