Body All Mind Kropsterapi er dels en behandlingsform og dels en terapiform. I min behandling arbejder jeg med en kombination af pulserende massageteknikker, zoneterapi, meridianmassage, ledmobilisering, vejrtræknings-teknikker og supplerende samtale. Jeg er opmærksom på ubalancer i din krop som fx smerter, over- og underpænding og træghed. Behandlingen løsner op for spændinger og blokeringer, beroliger nervesystemet og sætter gang i lymfesystemet, så kroppen selv kan rense ud.

Kropsterapi er også et effektivt værktøj til at opnå en dybere forståelse af dig selv og den måde, du er i verden på. Som mennesker bærer vi rundt på livsoplevelser -fysiske som psykiske - der præger vores følelses-, tanke- og handlemønstre, og som sætter aftryk i vores krop. Det kan fx opleves som indre uro, at vores energi drænes eller at der opstår fysiske spændinger og blokeringer uden videre forklaring. Gennem behandlingen får kroppen lov at afspænde og åbne sig og du får mulighed for at møde dét, der kommer til overfladen.

Behandlingen foregår på en massagebriks, hvor du ligger i undertøj under et lagen eller tæppe. Jeg vil gerne have berøring med din hud, når jeg behandler, men foretrækker du, at jeg arbejder gennem et lagen, så gør jeg det. Behandlingen indkluderer en kort indledende snak og efterfølgende nogle minutter, hvor du har tid til at samle dig og få tøj på.