Gestaltterapi & Argentinsk Tango (workshop)

2022-09-17

 Vil du opleve en dag med grin, bevægelse, kontakt, følelser og sansninger? Så kom til denne workshop, hvor vi bringer nogle af Gestaltterapiens grundelementer i spil gennem Argentinsk tango!

Lige som gestaltterapi er tango et kontaktfuldt møde, hvor hver part tager ansvar for sig og er tydelig om sine valg i kommunikationen med den anden. Tangoen foregår i nuet, i nærvær og med opmærksomhed på, hvad der foregår i dig selv og mellem jer.

Gennem forskellige øvelser i blandt andet kropsbevidsthed og nonverbal kommunikation får du mulighed for at skærpe din opmærsomhed på- og undersøge, hvad der sker i dig i mødet med den anden. Undersøgelsen fortsætter, mens vi stille og roligt bygger tangoens grundelementer og grundtrin på.

En fænomenologisk dans mellem to discipliner!

Er du på udkig efter en danseworkshop, så er det ikke her!

Til gengæld bliver du introduceret til en ny måde at undersøge og opleve både dig selv og gestaltterapiens grundelementer - og som bonus får du tangoens grundtrin med hjem i bagagen. 

Du behøver ikke at kunne danse, og du er velkommen, uanset om du kommer alene eller tager en ven / veninde under armen. Øvelser foregår på tværs af gruppen.

Vi arbejder ud fra devisen: Respekt, frivillighed og mest for sjov! Der er dét, der er, og vi kører efter forholdene! 

Med det sagt, kom som du er - vi glæder os til at se dig!


Det praktiske

Dato: Lørdag d. 17. september 2022 kl 10.00-16.00

  • Sted: Nordisk Gestalt Institut, N.W. Gadesvej 4A, 3480 Fredensborg
  • Tilmelding: senest d. 10. september 2022
  • Medbring selv frokost. Vi byder på vand, kaffe og te.
  • Afslappet påklædning og strømper eller fastsiddende indesko.
  • Pris: 850,00 DKK
     

Tilmelding her