Jeg hedder Helle, er 44 år og snart færdiguddannet Kropsterapeut hos Body All Mind i København. Med mig har jeg også eksamen i 300 timers Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Jeg har behandlet siden 2019 og lægger vægt på et godt håndværk.

Derudover er jeg eksamineret Gestaltpraktiker fra Nordisk Gestalt Institut og i gang med at færdiggøre mine studier til psykoterapeut. Siden 2018 har jeg arbejdet med gestaltterapeutisk teori og metode, samt med at blive klogere på hvem jeg selv er. Det giver mig et godt udgangspunkt for at kunne møde dig med åbenhed og respekt, netop som dú er. 

Som Kropsterapeut og Gestaltpraktiker tilbyder jeg dig et trygt rum til at lytte, undersøge og blive klogere på dig selv og din væren i verden. Jeg gør mig umage med at møde dig med åben nysgerrighed, uden fordomme og uden forudantagelser.

Jeg er også tangodanser og -underviser samt en habil yoga-praktiker. Yoga stiftede jeg bekendtskab med i 2008 og i 2015 forelskede jeg mig i den argentinske tango. Siden har jeg hvert år opholdt mig i Buenos Aires i flere måneder ad gangen, inkl. et års orlov med tid til fordybelse i yoga, tango og andre bevægelsesformer.

Tangoens møde med kropsterapien er en dans mellem forskellige discipliner, der begge tager dig med på en rejse. En rejse med fokus på opmærksomhed i nuet, øget kropsbevidsthed, ansvar, tydelighed og kontakt.

Min erfaring er, at jeg med øget opmærksomhed finder bedre balance i mig selv og i min relation til andre. Øget opmærksomhed forudsætter, at jeg øver mig i at lytte til mine sanser, mine følelser og mine tanker - og at jeg tager ejerskab for den jeg er, og det jeg gør. I dansen såvel som i livet!