Jeg hedder Helle, er 44 år og snart færdiguddannet Kropsterapeut hos Body All Mind i København. Med mig har jeg også eksamen i 300 timers Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære. Jeg er desuden eksamineret Gestaltpraktiker fra Nordisk Gestalt Institut og i gang med at færdiggøre mine studier til psykoterapeut.

Jeg er også tangodanser, yoga-praktiker, tidligere konkurrencegymnast, kæreste, søster, datter og veninde. Og ja, så har jeg en drøm om at blive god til at synge!

Som menneske kender jeg bl.a. til tvangshandlinger som ung, opvækst i en familie med alkoholoverforbrug, hård fysisk belastning af min krop, tab af betydningsfulde relationer, stress, alvorlig sygdom i nærmeste familie, kærlighed, begejstring, meningsfuld kontakt, grænsesætning, egenomsorg, oplevelsen af manglende tilhørsforhold og oplevelsen af samhørighed

Jeg tror på, at vi mennesker er skabt til at folde os ud i meningsfuld kontakt med vores omgivelser. Jeg tror også på, at vi er selvregulerende væsener med medfødte evner til opmærksomhed overfor egen behov og vilkår og til at forbinde os til andre.

Min erfaring er, at vi hver især med øget opmærksomhed kan finde bedre balance i os selv og i vores relation til andre. Øget opmærksomhed forudsætter, at vi øver os i at lytte. Lytte til vores sanser, vores følelser, vores tanker og til hvilke historier, vi fortæller os selv og andre. 

Som Kropsterapeut, Gestaltpraktiker og tango-underviser tilbyder jeg dig et trygt rum til at lytte, undersøge og blive klogere på dig selv og din væren i verden. Jeg gør mig umage med at møde dig med åben nysgerrighed, uden fordomme og uden forudantagelser.