Jeg er uddannet Kropsterapeut hos B:A:M Education og har været selvstændig behandler siden 2019. Jeg lægger vægt på et godt håndværk og har derfor valgt at supplere kropsterapien med blandt andet 300 timers studier i Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære.

Derudover er jeg eksamineret Gestaltpraktiker fra Nordisk Gestalt Institut og i gang med at færdiggøre mine studier til psykoterapeut. Siden 2018 har jeg arbejdet med gestaltterapeutisk teori og metode, samt arbejdet mig gennem mange timers egenterapi og supervisionsterapi. Det giver mig et godt udgangspunkt for at kunne møde dig med åbenhed og respekt, netop som dú er. 

Jeg er også tangounderviser og uddannet Yogalærer hos Simon Krohn.

Både personligt og professionelt bruger jeg tangoen, yogaen, kropsterapien og gestaltterapien som forskellige indgange til at arbejde med opmærksomhed og kropsbevidsthed samt til at træne evnen til at være med  dét, der er - nu og her! 

Vil du også gerne mærke hele dig og tage ansvar for hvad du sanser, føler, tænker og gør, så er du velkommen til at tage kontakt eller booke en tid.