Psykoterapi

Gestaltterapi er en samtalebaseret psykoterapeutisk retning. Gestaltterapi er for dig, der ønsker at blive mere bevidst om den person du er, snarere end at prøve at være en person, du ikke er.

I terapirummet er der plads til alt. Ingen følelser er for store og ingen tanker er for små. Jeg tager dig og dine oplevelser for pålydende og har ikke nogen planer på dine vegne. Det er dig , der ved hvem du er. Og når du ikke ved det, kan jeg hjælpe dig med at undersøge det. Hvorfor gør du, som du gør? Og hvad afholder dig fra at gøre ting, du gerne vil?  

Som 4. års studerende er jeg godkendt af Nordisk Gestalt Institut til at tilbyde terapi til træningsklienter. Det betyder, at jeg går i løbende supervision og at jeg ikke tager fuld pris for samtalerne.

PRIS: 60 min / 450 kr.

"Mine følelser, tanker og handlinger er mine, og jeg har ansvaret for, hvad jeg gør med dem. Når jeg kan mærke mig selv og tager ansvar for mig, bliver jeg tydelig. Med den tydelighed kan jeg vælge at åbne og lukke mig og være i kontakt med andre på den måde, jeg ønsker."