KROPSTERAPI

Kropsterapi er effektiv til behandling og forebyggelse af skader og skavanker samt til at genforbinde dig til din krop og dit sanseapparat. Kropsterapien kan også give dig adgang til følelser og psykiske lag, som du måske har vanskeligt ved at komme i kontakt med gennem samtaleterapi. Endelig er du også velkommen til bare at læne dig tilbage og nyde behandlingen som ren velvære.

PRIS:

  • 55 min / 700 kr.
  • 75 min / 875 kr.
  • Klippekort 5 x 75 min. / 4000 kr. 


GAVEKORT

Giv et IKONTAKT gavekort til ėn, du holder af. Gavekortet udstedes til en specifik ydelse og gælder et år fra købsdatoen. Køb gavekortet i forbindelse med en session eller send en mail til kontakt.kropsterapi@gmail.com PSYKOTERAPI 

I samtalen forholder vi os til dėt, der er, nu og her. Sammen undersøger vi de udfordringer, du oplever i hverdagen, så du kan blive opmærksom på, hvad du gør, hvordan du gør det og hvad det gør ved dig, at handle som du gør. Sammen folder vi perspektiver og valgmuligheder ud, så du bliver skarpere på, hvad der er vigtigt for dig.

Som psykoterapistuderende på 4. år er jeg godkendt af Nordisk Gestalt Institut til at tilbyde terapi til træningsklienter.  Det betyder, at jeg går i løbende supervision og at jeg ikke tager fuld pris for samtalerne. 

PRIS: 60 min / 450 kr.