YOGA

Når jeg underviser yoga er jeg optaget af at opbygge kapacitet, tolerance og tilstedeværelse i NUet. Det gælder både fysisk og psykisk. På mine klasser indgår derfor både styrke og mobilitetstræning gennem asanas (de fysiske stillinger) samt opmærksomhedstræning gennem meditation og vejrtrækningsøvelser. Alt i alt bliver du stærkere og mere mobil, lærer at være i stue med dét, der er og at være mere nærværende.  
 
Jeg er uddannet Yogalærer hos Simon Krohn og underviser primært Hatha Yoga, gerne med forskellige flowelementer. Derudover har jeg videreuddannet mig indenfor yin-yoga, restorativ yoga, gravid-yoga, meditation og pranayama.

Jeg underviser yogaklasser på NOR Sundhedshus og hos Hot Yoga Studio (Østerbro Yogaforening). Derudover kan jeg bookes til 1:1 sessioner eller til at undervise private grupper. Er du tur-arrangør og har brug for en yogalærer på dine ture, så send en forespørgsel eller giv mig et kald.

Yogaens kobling til terapi og selvudvikling

Traditionelt handler yoga om transformation hen mod en særlig form for bevidsthedsudvidelse, som kan være vanskelig at begribe. Vejen derhen går blandt andet gennem dyb selverkendelse - at åbne dig, kigge ærligt på dig selv, lære dine reaktionsmønstre og overbevisninger, forsvarsmekanismer og selvbilleder at kende - og ved at lære at forholde dig til virkeligheden, som den er.

Når vi tør kigge ærligt på os selv og forholde os til virkeligheden, som den er, følger ofte en oplevelse af større autenticitet og frihed. For mig er det nogenlunde det samme der sker gennem det terapeutiske arbejde. Noget bliver tydligere og klarhed opstår.

Yoga og intro til argentinsk tango i Påsken 2024

I Påsken har du mulighed for at få rørt dig, grinet og lært noget nyt. Hver dag underviser jeg en yoga-klasse og efterfølgende en intro til argentinsk tango. Du er velkommen til at være med til en enkelt klasse eller dem alle sammen.

Yoga: Kom i tøj, du kan bevæge dig i. Al yogaudstyr findes på stedet. Alle kan være med.

Tango: Kom i tøj, du kan bevæge dig i samt strømpesokker til at danse i. Vi danser med hinanden på kryds og tværs, og bytter partner flere gange undervejs. Du behøver derfor ikke have en dansepartner med hjemmefra, men du er selvfølgelig hjertelig velkommen til at invitere alle dine venner med til lidt påskesjov. Vi starter fra begyndelsen, ét skridt ad gangen. 
  

Tid og sted: 

D. 28. marts 
kl. 11-12: Yoga / 12.15-13.30: intro til tango

D. 29. og 30. marts (tidspunkt kommer snart)

Herefter kan du danse direkte videre til din påske-frokost!

Adressen er:
SALIG, Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København Ø 

Pris:
1 klasse: 150 kr.
2 klasser: 250 kr.
3 klasser: 300 kr.

Yderligere klasser koster 100 kr. per klasse. 

 
Tilmelding:
Du tilmelder dig ved at sende en mail til mig på  kontakt.kropsterapi@gmail.com med dit navn og info om, hvor mange og hvilke klasser du ønsker at være med til. Når jeg har modtaget din betaling via mobilepay eller bankoverførsel er din tilmelding bekræftet. 

Tilmelding er bindende og pengene gives ikke retur. Bliver du forhindret, er du velkommen til at give din plads til en anden.

Har du spørgsmål til noget, så send mig en mail eller giv mig et kald! 

Følg med på Facebook og instagram