YOGA I KØBENHAVN

Er du ny i yogaens verden eller bare på udkig efter et nyt sted at praktisere, så er du velkommen på mine faste yogaklasser hos Østerbro Yogaforening (også kaldet Hot Yoga Studio Østerbro) i København. Her underviser jeg primært hatha yoga og yin yoga. Du kan også møde mig på NOR Sundhedshus hvor jeg jævnligt vikarierer forskellige yoga-klasser. 

På mine klasser indgår både styrke- og mobilitetstræning gennem asanas (de fysiske stillinger) samt opmærksomhedstræning gennem meditation og vejrtrækningsøvelser. Jeg underviser i et relativt roligt tempo, så du har tid til at mærke, hvad der foregår og udføre bevægelserne bevidst og med god alignment.

Du kan forvente at blive:

  • stærkere og mere mobil - dvs. mere funktionel i din hverdag 
  • bedre til at regulere dit nervesystem, så det er lettere at finde ro i hverdagen
  • mere nærværende og bedre til at holde fokus
  • mere tolerant og bedre til at være med dét, der er - også det svære

 

Yoga kan give dig styrke og mobilitet, give dig ro i sindet og gøre dig mere nærværende i hverdagen.
Yoga kan give dig styrke og mobilitet, give dig ro i sindet og gøre dig mere nærværende i hverdagen.


PRIVATTIMER I YOGA 

God alignment, bevidste bevægelser og øget selvkendskab

Praktiserer du yoga og savner dybere indblik i- og hjælp til at forstå og implementere god alignment, så kan en 1:1 session være en mulighed for dig. 

Vi arbejer sammen på yogamåtten med at undersøge stillinger og overgange,  variationer og progressioner, alt sammen tilpasset dig og din krops anatomi og dit niveau.

Du kan forvente at:

  • blive mere bevidst om dine vanemæssige bevægelsesmønstre - hvad gør du altid og hvad undgår du
  • opdage og optræne nye måder at bevæge dig på 
  • blive bedre til at lytte til dig selv og din krop
  • få værktøjer og viden til at bygge op via progressioner
     

The Human touch - yoga kombineret med kropsterapi

Praktiserer du yoga, har du måske nogle gange oplevet, at du i løbet af- eller efter en yogatime bliver følelsesmæssig berørt, at din vejrtrækning synes mere begrænset end før du startede og haft fornemmlsen af at noget trænger sig på og skal ud. Hvis det er tilfældet, kan en 1:1 yogasession kombineret med Kropsterapi være en mulighed for dig.

Baseret på en samtale om, hvad du gerne vil arbejde med - det kan være et bestemt sted i kroppen, en følelsesmæssig tilstand eller en overbevisning - sammensætter jeg et yoga-program, som jeg guider dig gennem i en 1:1 session. Undervejs laver jeg hands on justeringer og bruger manuelle behandlingsteknikker fra kropsterapien og fra Anatomy Trains fascial release.

Kom i tøj, du kan bevæge dig i. Alt udstyr findes på stedet. 


YOGAUNDERVISNING - PRIVATE GRUPPER

Er du ikke komfortabel med at træne i et yogastudie, hvor niveau og de fremmødte varierer fra gang til gang, så har du mulighed for at samle din egen gruppe og få undervisning af mig.

Det kan være venner eller kollegaer, der gerne vil træne og praktisere sammen og bygge et fællesskab op heromkring. Vi kan etablere kortere eller længerevarende forløb og tilpasse undervisningen til jer. Send mig en mail hvis du vil have en snak om mulighederne. 

 WORKSHOPS, EVENTS & RETREATS

Jeg afholder løbende workshops i København indenfor yoga og/eller argentinsk tango. Datoer og info om tid og sted lægges her på hjemmesiden samt på Facebook og instagram.

Har du selv en event på trapperne, hvor du kunne tænke dig at integrere en workshop eller et sjovt indslag, som dine gæster kan deltage i, så tag kontakt. Jeg kan bookes til forskellige former for yogaundervisning, meditation og vejrtrækninsøvelser eller til at undervise argentinsk tango.

Yoga-retreats og Yoga-rejser er blevet populære i Danmark og resten af verden. Er du turarrangør og søger en yoga-instruktør til dine ture, så tag kontakt
 YOGA OG SELVUDVIKLING
 

Traditionelt handler yoga om transformation hen mod en særlig form for bevidsthedsudvidelse, som kan være vanskelig at begribe. Vejen derhen går blandt andet gennem dyb selverkendelse - at åbne dig, kigge ærligt på dig selv, lære dine reaktionsmønstre og overbevisninger, forsvarsmekanismer og selvbilleder at kende - og ved at lære at forholde dig til virkeligheden, som den er.

Når vi tør kigge ærligt på os selv og forholde os til virkeligheden, som den er, følger ofte en oplevelse af større autenticitet og frihed. For mig er det nogenlunde det samme der sker gennem det gestaltterapeutiske arbejde. Noget bliver tydligere og klarhed opstår.