1:1 sessioner: Yoga & Kropsterapi/fascial release

Vi arbejder sammen på yogamåtten med målrettede øvelser til specifikke områder i kroppen og bringer bevidsthed ind i bevægelserne. Undervejs laver jeg hands on justeringer og bruger manuelle behandlingsteknikker fra kropsterapien og fra Anatomy Trains fascial release.

Sessionerne er temabaseret og/eller knyttet til et område af kroppen, hvor du oplever udfordringer i din hverdag. Et tema kan fx være det frie åndedræt og som eksempel på et område i kroppen kan nævnes hofter & lænd eller skuldre & brystryggen.

1:1 sessionerne varer 75 min. og kan bookes til tilbudsprisen (425kr) t.o.m. 5/6-24. Herefter er prisen 850kr.

Tilbudsprisen er betinget af køb af tre sessioner a 75 min. Dvs. en samlet pris på 1.275kr, som betales efter første session.

Kom i tøj, du kan bevæge dig i. Alt udstyr findes på stedet.

Yoga

Når jeg underviser yoga er jeg optaget af at opbygge kapacitet, tolerance og tilstedeværelse i NUet. Det gælder både fysisk og psykisk. På mine klasser indgår derfor både styrke og mobilitetstræning gennem asanas (de fysiske stillinger) samt opmærksomhedstræning gennem meditation og vejrtrækningsøvelser. Alt i alt bliver du stærkere og mere mobil, lærer at være i stue med dét, der er og at være mere nærværende.  
 
Jeg er uddannet Yogalærer hos Simon Krohn og underviser primært Hatha Yoga, gerne med forskellige flowelementer. Derudover har jeg videreuddannet mig indenfor yin-yoga, restorativ yoga, meditation og pranayama.

Jeg underviser yogaklasser på NOR Sundhedshus og hos Hot Yoga Studio (Østerbro Yogaforening). Derudover kan jeg bookes til 1:1 sessioner eller til at undervise private grupper. Er du tur-arrangør og har brug for en yogalærer på dine ture, så send en forespørgsel eller giv mig et kald.
 

Yogaens kobling til terapi og selvudvikling

Traditionelt handler yoga om transformation hen mod en særlig form for bevidsthedsudvidelse, som kan være vanskelig at begribe. Vejen derhen går blandt andet gennem dyb selverkendelse - at åbne dig, kigge ærligt på dig selv, lære dine reaktionsmønstre og overbevisninger, forsvarsmekanismer og selvbilleder at kende - og ved at lære at forholde dig til virkeligheden, som den er.

Når vi tør kigge ærligt på os selv og forholde os til virkeligheden, som den er, følger ofte en oplevelse af større autenticitet og frihed. For mig er det nogenlunde det samme der sker gennem det terapeutiske arbejde. Noget bliver tydligere og klarhed opstår.
 

Workshop: Yoga og intro til argentinsk tango

Jeg afholder løbende workshops i København, hvor vi bruger yogaen til at få kontakt til kroppen og derefter bevæger vi os ind i det relationelle rum i tangoen. Yogaen undervises som blid flow yoga og tangoen undervises som intro til tango, hvor vi starter fra scratch og tager et skridt ad gangen.

Datoer og info omtid og sted lægges her på hjemmesiden samt på Facebook og instagram.