Kropsterapi

B:A:M Kropsterapi er effektiv til behandling og forebyggelse af skader og skavanker samt til at genforbinde dig til din krop og dit sanseapparat. Du vil typisk mærke færre muskelspændinger, forbedret ledmobilitet og  et mere balanceret nervesystem. 

Kropsterapi kan også give dig adgang til følelser og psykiske lag, som kan være vanskelige at komme i kontakt med- eller overgive dig til gennem samtaleterapi. Gennem Kropsterapien får kroppen lov til at afspænde og åbne sig, og du får mulighed for at møde dét, der kommer til overfladen. Det kan være sansninger, følelser, tanker og erindringer, som du kan møde i stilhed med dig selv på briksen, eller i undersøgende samtale med mig.

PRIS:

  • 60 min / 750 kr.
  • 75 min / 875 kr. 
  • Klippekort 5 x 60 min. / 3.500 kr
  • Klippekort 5 x 75 min. / 4.000 kr. 

Kan du ikke finde en tid i bookingkalenderen, der passer dig, så skriv eller ring til mig - så finder vi en tid sammen.  

Jeg arbejder med en kombination af pulserende massageteknikker, zoneterapi, ledmobilisering, vejrtrækning, meridianmassage og supplerende samtale. Behandlingen foregår på en massagebriks, hvor du ligger i undertøj under et lagen eller tæppe. Behandlingen starter med en indledende snak og bagefter har du nogle minutter til at samle dig og få tøj på.


"Jeg opsøgte Helle efter langvarig stress, fysisk, mentalt og emotionelt, og med et ønske om personlig udvikling, og hver behandling har bragt mig tættere på min krop og mig selv. Efter en del år med forskellige kropsterapeuter har jeg ikke mærket udvikling og forløsning på den måde."  (kvinde 31 år)