Privattimer for begyndere

Argentinsk tango er for mig et legende, eksperimenterende rum, med plads til fordybelse og til at mærke mig selv i relation til et andet menneske. 
 
I min undervisning lægger jeg vægt på tangoens basale elementer, på indføling, din lydhørhed og det at opnå god kontakt med dig selv og det menneske, der står foran dig.

Du kommer til at træne din kropsbevidsthed, at mærke og bruge dit fundament, din fornemmelse af dig selv i rummet og at bære dig selv på en måde, så kroppen føles levende og bevægelig. Derudover kommer du til at arbejde med at være opmærksomt tilstede i nuet, at være tydelig i din kommunikation med din partner samt at tage ansvar for dig selv i dansen.  

Tangohøjskole i Buenos Aires

Et tangohøjskoleophold i Buenos Aires byder på masser af tango, kropslig og sjælelig forkælelse samt en introduktion til byen, kulturen og tangomusikken.

Tangohøjskolen arrangeres hvert år af Bjørg Johansen, ejer af Institut for Liv, Læring og Lidenskab.

 I 2021/2022 er jeg med på Tangohøjskolen som Kropsterapeutisk behandler. Jeg glæder mig til at være med til at skabe de bedst mulige forudsætninger for kropslig åbenhed og bevægelighed, så du kan få mest muligt ud af din tangoundervisning.

Du kan få mere information på www.tangohoejskole.dk