Argentinsk tango er for mig et legende, eksperimenterende rum, med plads til fordybelse og til at mærke mig selv i relation til et andet menneske. Det er en respektfuld og nærværende dialog mellem to mennesker, hvor vi bevæger os i lagene mellem selvstændighed og samhørighed. 

Jeg underviser privattimer for begyndere, og du kan komme alene eller med en partner. Jeg lægger vægt på tangoens basale elementer, på indfølingen, din lydhørhed og det at opnå god kontakt med dig selv og det menneske, der står foran dig.

Jeg arbejder meget med kropsbevidsthed, hvor du øver dig i at mærke og bruge dit fundament, din fornemmelse af dig selv i rummet og at bære dig selv på en måde, så kroppen føles levende og bevægelig. Derudover kommer du til at arbejde med at være opmærksomt tilstede i nuet, at være tydelig i din kommunikation med din partner samt at tage ansvar for dig selv i dansen. 

Hvert år arrangerer min gode veninde Bjørg Johansen - ejer af Institut for Liv, Læring og Lidenskab - Tangohøjskole i Buenos aires.  

Et Tangohøjskoleophold i Buenos Aires byder på masser af tango, kropslig og sjælelig forkælelse, en introduktion til byen, til kulturen, til tangomusikken og til milongaer under åben himmel - alt imens bader vi os i sol og varme, god mad og vin og ikke mindst nærende samvær.

I 2021/2022 er jeg med på Tangohøjskolen som Kropsterapeutisk behandler. Jeg glæder mig til at være med til at skabe de bedst mulige forudsætninger for kropslig åbenhed og bevægelighed, så du kan få mest muligt ud af din tangoundervisning.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere, så læs videre på www.tangohoejskole.dk hvor du også kan booke plads på næstkommende informationsmøde hos Bjørg.