Yoga og vandring i Toscana og Cinque Terre d. 27. april - 4. maj 2024

Tag med os til Il Convento i Toscana for en uge med yoga, vandreture, god Italiensk mad, restitution og fine oplevelser i en af ​​de smukkeste dele af Italien.
 
Ugen henvender sig til dig, der er nysgerrig på yoga, meditation og vandreture i Italien og på at opleve det ægte Toscana. Trænger du til en pause og ønsker at være mere nærværende i nuet, så giv dig selv muligheden for at opleve det sammen med os. Du behøver ikke at have tidligere erfaring med yoga og vandring og du deltager kun i de aktiviteter, du selv ønsker. 

Stedet

Il Convento er et tidligere nonnekloster, der går tilbage til det 16. århundrede. Klostret er beliggende i Valle Lunigiana-floddalen i det nordlige Toscana mellem de apuanske alper, de kridhvide marmorbjerge i Carrara og Appenninerne med 2000 meter høje toppe. 

Det er et område med få turister på trods af landskabets uforlignelige skønhed med olivenlunde, vinmarker og skove med kastanjetræer samt de mange smukke middelalderbyer og landsbyer i nærheden. Il Convento er beliggende mellem Cinque Terre ved Middelhavet og Lucca, som kan nås med bil eller tog på omkring en time. Firenze og Pisa er ca. to timer væk.

Yoga og vandring

I løbet af ugen bliver du introduceret til flere forskellige former for yoga såsom hatha, yin og restorativ yoga. Meditation og åndedrætsøvelser indgår som en integreret del af yogaundervisningen. Den yoga vi laver er tilpasset dig, som deltager og alle kan være med. Yoga handler ikke om at lave stillingen, så den ser pæn ud, men snarere om, hvordan det føles inde i din krop og i dit sind. Al undervisning foregår på dansk. Vi laver yoga i Il Conventos fantastiske udendørs yogarum eller indendørs i en af de to yogasale.

Yoga, meditation og åndedrætsøvelser kan hjælpe os med at få øget kropsbevidsthed og mere nærvær i NUet, og til at blive stærkere og mere mobile så smerter og stivhed i kroppen mindskes.  Yoga og meditation giver os en (tænke)pause uden præstationskrav og kan hjælpe os til at blive mere opmærksomme, perspektivere tingene og til at håndtere livets vanskeligheder lidt bedre.

I løbet af ugen går vi ture i det omkringliggende landskab og laver undervejs bevidsthedsøvelser, hvor vi stopper op, reflekterer og nyder de fantastiske omgivelser. Vi plejer at medbringe madpakke og spise i naturen. En af dagene går vi langs middelhavskysten i Cinque Terre og oplever det unikke miljø der. Vandringerne foregår i kuperet terræn, normalt på stier og varer typisk 3-4 timer. Vi justerer til efter behov.

Udflugt til Lucca (ikke inkluderet i rejsens pris)
En af dagene har du mulighed for at tage med på en guidet tur til den smukke middelalderby Lucca. Byen er unik med sine velbevarede bymure og det romerske amfiteater, som nu fungerer som et bytorv i hjertet af Lucca. Prisen for udflugten er 660 DKK inkl. transport og madpakke fra Il Convento. Ønsker du ikke at tage på tur, er du velkommen til at blive hjemme.

Praktisk

Hvornår: 27. april - 4. maj 2024

Check in fra kl. 16.00 d. 27. april
Check ud senest kl. 10.00 efter morgenmaden d. 4. maj

Hvor: Il Convento, Casola i Lunigiana, Toscana, Italien

Hvad er inkluderet:

 • Guidet yoga, åndedrætsøvelser og meditation

 • Guidede vandreture i det omkringliggende område

 • Guidet vandretur langs havet ved Cinque Terre, inkl. transport og madpakke

 • God italiensk mad og drikke på Il Convento, morgenmad, frokost og aftensmad (vegetarisk) samt adgang til sunde snacks, kaffe og te i løbet af dagen (fortæl os hvis du har brug for specialkost)

 • 7 overnatninger i flersengsværelser (3-4 personer) med fælles bad og toilet (se tilkøbsmuligheder nedenfor)


Pris
: 9.250 DKK
  

Tilkøbsmuligheder (per person):

 • Flersengsværelse med eget badeværelse + 1.265 DKK

 • Dobbeltværelse med fælles badeværelse + 600 DKK

 • Dobbeltværelse med eget badeværelse + 1.860 DKK

 • Enkeltværelse med fælles badeværelse + 1.930 DKK

 • Enkeltværelse med eget badeværelse + 2.995 DKK

 • Nonnecelle (minienkeltværelse) med fælles bad + 1.265 DKK

 • Lejlighed med 4 senge (2 soveværelser) med privat badeværelse og stue + 1.530 DKK


Forudsætninger
: Vi underviser yoga baseret på de deltagere, der er med og differentierer undervisningen efter behov. Vandring foregår i kupperet terræn, overvejende på stier. Al yogaudstyr findes på stedet.

Hvis du har spørgsmål til noget, skal du blot kontakte mig på kontakt.kropsterapi@gmail.com eller på tlf. 61657296.

Hvordan rejser man til Il Convento?

Vælger du at rejse miljøvenligt med tog, er den nærmeste station kun ca. 2 km fra Il Convento og hedder Minucciano- Pieve-Casola, der går direkte tog fra Lucca eller Aulla.

Vælger du at flyve, er den nærmeste lufthavn Pisa. Norwegian og SAS flyver direkte mellem København og Pisa om lørdagen. Fra Billund, Århus og Aalborg er der flyforbindelse til Pisa med en enkelt mellemlanding. Det er også muligt at flyve til Firenze.
 
Fly/togrejse til Italien er ikke inkluderet i rejsens pris og du skal selv sørge for at booke dine billetter. 
 
Der er mulighed for transfer til og fra lufthavnen i Pisa på ankomstdagen og afrejsedagen. Bussen kører efter sidste fly med gæster er landet og tidligst kl. 8.00 fra Il Convento på afrejsedagen. Prisen er 660 DKK per person tur/retur.

Lander du tidligt eller skal du flyve sent, er der mulighed for sigthseeing i Pisa, som kun ligger ca. 25 min. gang fra lufthavnen. Du kan placere din bagage i lufthavnens bagagebokse. Der er også et shuttle-tog fra lufthavnen til centrum, som koster i omegnen af 5€.

Ønsker du selv at transportere dig fra Pisa til Il Convento, er dette også en mulighed. Du kan tjekke togmulighederne via www.trenitalia.com og købe din billet online. Søg på "Pisa airport" til "Minucciano- Pieve-Casola", som ligger ca. 2 km fra Il Convento. Toget tager 2,5-3 timer (1-3 skift) og koster 16-30 €.

Vi formidler gerne kontakt til andre rejsende, hvis du er interesseret i at dele taxi eller lejebil eller følges ad i toget. 
 

Guider

Karin er yogalærer, meditationslærer, mindfulness-instruktør og religionsforsker, med en baggrund som pædagog og leder i store organisationer. Karin er uddannet hos Simon Krohn og Magdalena Mecweld og underviser i forskellige former for yoga: hatha, flow, yin og restorativ yoga. Karin er svensk, men har boet i Italien, kender kulturen og taler flydende italiensk. Det er Karin der underviser de svenske gæster samt guider vandreturene og udflugterne og hun vil dele det uopdagede Italien med dig.

Helle ejer virksomheden iKONTAKT body mind movement og er yogalærer, Kropsterapeut og Psykoterapeut. Helle er uddannet hos Simon Krohn og underviser i forskellige former for yoga: hatha, flow, yin og restorativ yoga. Helle underviser også i argentinsk tango og deler gerne sin begejstring for tangoen, hvis der er stemning for det. 


Registreringsbetingelser

For at tilmelde dig skal du sende en mail til Helle på kontakt.kropsterapi@gmail.com med dit navn, mailadresse og information om, hvordan du ønsker at bo.

Dine informationer videresendes til Karin (ejer af Turyoga.se), som står for administration og betaling. I forbindelse med din tilmelding betaler du tilmeldingsgebyret på 2.000 DKK for at reservere din plads (faktura fremsendes). Det resterende beløb betales ca. en måned inden rejsens start.

Rejsen arrangeres af Turyoga.se som er dækket af Kammarkollegiets rejsegaranti.


Afbestillingspolitik

Hvis du afbestiller din rejse senest 90 dage før rejsens start refunderes hele beløbet undtagen tilmeldingsgebyret. Ved senere afbestilling end 90 dage før rejsens start er der ingen refusion. Til gengæld er du velkommen til at finde en ny deltager, der kan erstatte dig og det økonomiske anliggende vil være mellem dig og den nye deltager. Ønsker den nye deltager egen faktura for rejsen, refunderes det fulde beløb til dig undtagen tilmeldingsgebyret og der udstedes ny faktura til den nye gæst.