Forårsrabat på privattimer i argentinsk tango

I MAJ måned tilbyder jeg tango privattimer og semi-privattimer til reduceret pris. Undervisningen er for dig, der er helt  ny til tango og til dig, der er letøvet.

Kom alene, tag en partner med eller 3-5 venner:

400 kr. per person v/ 1 person i 55 min.

300 kr. per person v/2 personer i 55 min.

200 kr. per person v/ 4-6 personer i 75 min.

Undervisningen foregår i SALIGs lokaler på Masnedøgade 20 i København Ø.

Skriv til mig på kontakt.kropsterapi@gmail.com eller giv mig et kald på 61657296 og så finder vi en dag og et tidspunkt der passer dig.

ARGENTINSK TANGO

Argentinsk tango er en improviseret pardans, hvor god kontakt og tydelig kommunikation mellem dig og din dansepartner er helt centralt. 

I min undervisning lægger jeg vægt på tangoens basale elementer. Du kommer til at træne din kropsbevidsthed, herunder at mærke og bruge dit fundament samt at bære dig selv på en måde, så kroppen føles levende og bevægelig. Derudover kommer du til at arbejde med at være opmærksomt tilstede i nuet, at være tydelig i din kropslige kommunikation med din dansepartner samt at tage ansvar for dig selv i dansen.   

Jeg underviser hold for letøvede og øvede hos FOF København. Derudover kan du booke mig til privattimer, semiprivattimer eller til en større gruppe, fx i forbindelse med en event.

Workshop: Yoga og intro til argentinsk tango 

Jeg afholder løbende workshops i København, hvor vi bruger yogaen til at få kontakt til kroppen og derefter bevæger vi os ind i det relationelle rum i tangoen. Yogaen undervises som blid flow yoga og tangoen undervises som intro til tango, hvor vi starter fra scratch og tager et skridt ad gangen. 

Datoer og info om tid og sted lægges her på hjemmesiden samt på min facebookside og Instagram