Jeg hedder Helle, er bosiddende på Østerbro i København og har 45 leveår med i bagagen. Jeg har valgt at introducere mig med et billede, hvor jeg danser tango. Det fortæller en historie om, at jeg er et sansende og kropsbevidst menneske, et menneske, der holder af at være i bevægelse og i kontakt, og som vægter det ligeværdige og respektfulde møde mellem mennesker.

Derudover er jeg:

Det at være i bevægelse har fyldt meget i mit liv. Fysisk som konkurrencegymnast, yoga-udøver og tangodanser og psykisk i form af, at jeg gennem mange år har været i verden med en oplevelse af rodløshed og manglende tilhørsforhold. Min vej tilbage til mig selv begyndte, da jeg i 2017 tog orlov og fløj til Buenos Aires for at danse tango!

Da jeg kom hjem et år senere trådte jeg ind på Nordisk Gestalt Institut og på B:A:M Education og gik igang med at undersøge, løbe udenom, benægte og erkende, rive ned og bygge op. Jeg har således arbejdet mig gennem mange timers egenterapi, hvilket jeg mener er helt centralt for at kunne møde dig med åbenhed og respekt, netop som dú er. 

Jeg ved fra egen erfaring, at der er både smerte og forløsning forbundet med det personlige arbejde - og at ting tager tid!