OM MIG 

"Det er som om du hele tiden er på vej videre, hvor skal du hen?" De ord satte noget i gang inden i mig. En kropslig fornemmelse af et jordskred og tårene begyndte at trille ned af mine kinder. Ordene kom ikke fra en terapeut, et familiemedlem eller en god ven. De kom fra en tango-underviser i Buenos Aires!

Det at være i bevægelse har fyldt meget i mit liv. Fysisk som konkurrencegymnast, yoga-udøver og tangodanser og psykisk i form af, at jeg gennem mange år har været i verden med en oplevelse af rodløshed og manglende tilhørsforhold og derfor hele tiden på vej videre.

Min vej tilbage til mig selv og en oplevelse af indre ro begyndte der på dansegulvet i Buenos Aires. En hel ny bevidsthed omkring sammenhængen mellem krop og psyke slog rødder i mig og lagde grundlaget til min videre livsrejse. 

  Måden jeg arbejder på

  For mig som behandler, terapeut og underviser handler det om at møde livet dér, hvor det er for mine klienter og elever og gøre mig åben for at fornemme det. Det forudsætter en langsommmelighed, en udviklet evne til at mærke og lytte og så en åben, ikke-dømmende undren, baseret på dín oplevelsesverden.

  Jeg arbejder holistisk med fokus på både krop og sind ud fra en overbevisning om, at både dine sanser, følelser og tanker er vigtige informationskanaler, der sammen giver dig det mest fyldestgørende billede af dine behov og hvordan du kan tilfredsstille dem på en meningsfuld måde. 

  Gennem samtale, berøring og/eller bevægelse får du mulighed for at undersøge din egen væren i verden, træne din opmærksomhed og øve dig på at være endnu mere dig.

  Læs mere under hver terapiform og bevægelsesform.

  Min professionelle baggrund

  Jeg er eksamineret Gestalt-psykoterapeut MPF fra Nordisk Gestalt Institut med supplerende kurser i Drømmeterapi på gestaltterapeutisk grundlag hos Jørgen Groth.

  Herudover er jeg eksamineret B:A:M Kropsterapeut med eksamen i 300 timers Anatomi, Fysiologi og Sygdomslære.

  Jeg er uddannet Yogalærer hos Simon Krohn og har supplerende efterudannelser indenfor yin-yoga, restorativ yoga, gravid-yoga, meditation og pranayama.
   
  I 2022 påbegyndte jeg efteruddannelse indenfor Anatomy Trains konceptet (fokus på bindevævet), både indenfor manuel behandling og bevægelse.
   

  Det siger mine klienter

  Jeg hører ofte fra mine klienter, at de føler sig set, mødt og respekteret. Det gør mig glad! At blive taget alvorligt har stor betydning, både for vores oplevelse af værdighed, selvstændighed og samhørighed.  

   "Jeg har haft en række sessioner hos Helle og har fra første færd følt mig mødt og rummet af hendes krystalklare nærvær, omsorg, respekt og omhu. Jeg opsøgte Helle efter langvarig stress, fysisk, mentalt og emotionelt, og med et ønske om personlig udvikling, og hver behandling har bragt mig tættere på min krop og mig selv. Efter en del år med forskellige kropsterapeuter har jeg ikke mærket udvikling og forløsning på den måde." (kvinde, 31 år)